Ticnova

Ticnova Educació: solucions per a centres educatius

Un dels compromisos de Ticnova és la digitalització del sector educatiu. Tenint sempre en compte les necessitats del centre, oferim serveis d’assessorament, instal·lació i formació del personal a escoles, instituts i universitats a nivell estatal, siguin públics o privats.

Una mostra d’això són els més de 11.500 portàtils i Chromebooks, més de 7.000 ordinadors de sobretaula i més de 15.000 monitors que hem servit a diversos centres educatius durant l’any 2020.

Els alumnes, considerats nadius digitals, necessiten desenvolupar-se en un entorn cada cop més avançat. Això implica una actualització tecnològica permanent a les aules del nostre país per tal que puguin gaudir d’un aprenentatge més efectiu i interactiu.


És per això que disposem de diferents solucions en informàtica i telecomunicacions per als diversos centres educatius:

  1. Equips: portàtils, ordinadors i tablets per a alumnes, professors i aules.
  2. Eines de col·laboració: per a compartir materials didàctics, tutories i treballs, quelcom essencial amb el panorama educatiu actual.
  3. Programari de control d’aula i gestió de dispositius específic d’escoles
  4. Aula digital: pissarres digitals i taules interactives per les seves classes
  5. Wi-Fi i connectivitat: xarxes sense fils i cablejades segures i fiables
  6. Kit de Robòtica: programari i peces de robots per a centres educatius
  7. Impressió 3D: equips i programari per a materialitzar les idees dels alumnes
  8. Assegurances i extensions de garantia per a centres, alumnes i pares

A més, també pots consultar les nostres tarifes de renting evolutiu per tal de garantir la constant actualització dels equips del centre, solucions d’impressió, instal·lació de servidors, videovigilància per a la protecció de les instal·lacions, etc.

Necessites més informació? Vols saber en quins aspectes tecnològics pot millorar el teu centre educatiu per a que sigui més eficient? Contacta amb el departament d’educació trucant al 977 309 183 o enviant un correu electrònic a educacion@ticnova.org.