La nostra fàbrica, situada a Reus, va començar la seva activitat el 1994 i després de més de 25 anys d'activitat s'ha convertit en tot un referent en la construcció i acoblament d'ordinadors i servidors de primera qualitat.

Treballem sota marques nacionals així com amb components de les principals marques de sector. La fàbrica de TICNOVA compta amb personal especialitzat per oferir l'última tecnologia a un preu realment competitiu.

La nostra fàbrica

Des dels seus inicis, la fàbrica d'ordinadors i servidors de TICNOVA ha anat millorant i perfeccionant la seva activitat industrial. S'ha convertit en un referent a nivell nacional en la fabricació i muntatge d'ordinadors i servidors, així com un reclam per l'àgil reparació i substitució d'altres equips informàtics i electrònics (portàtils, tablets, smartphones, consoles...).

La fàbrica de TICNOVA és una marca nacional reconeguda per la seva especialització al mercat dels ordinadors, el seu servei excel·lent i la qualitat dels seus productes acabats. Són diversos els reconeixements i certificacions que avalen la condició de tots els productes elaborats a les nostres instal·lacions així com les bones pràctiques durant els processos productius de la fàbrica.

A la cadena de producció de la nostra factoria comptem amb la capacitat de produir grans quantitats d'equips de marques pròpies (TICNOVA, Netway, Innobo, BEEP...) així com la competència de desenvolupar projectes a mida i totalment personalitzats. La flexibilitat industrial de TICNOVA ens permet adaptar-nos i personalitzar tot tipus de comandes assegurant sempre els estàndards de qualitat i temps de producció. A més, fem servir les millors marques en components per oferir rendiment, qualitat i durabilitat excel·lents en totes les nostres produccions.

Des dels nostres inicis col·laborem amb l'associació Taller Baix Camp dins el marc de compromís i responsabilitat social per oferir igualtat d'oportunitats a tota la societat. Creiem en la inclusió de persones amb discapacitats físiques i/o intel·lectuals per aportar valors diferenciats a la nostra cadena de producció.

Actualment, a les nostres instal·lacions de més de 1500 m2 a Reus (Tarragona) disposem de cadena de muntatge, acoblament i magatzem per a l'elaboració d'ordinadors —portàtils i sobretaula— i servidors de primera qualitat, totalment acabats per a ús tant particular com corporatiu o institucional.

+

25

anys d'experiència industrial (fabricant ordinadors)

+

1000000

unitats fabricades (ordinadors i servidors)

900

màquines/dia de capacitat de producció

Garanties i peces de recanvi

Els equips de TICNOVA s'ajusten tant a les prestacions com a les garanties, a les necessitats del client. Oferim per defecte garantia de 3 anys, amb la facilitat d'ajustar-la, a la qual el client necessiti per a cada projecte, des de RMA (Return Merchandise Authorization) amb el simple recanvi de components, fins a garanties Onsite de diversos anys, arreglant l'equip directament a el lloc de treball.

TICNOVA manté peces de recanvi de tots els equips fabricats per un període de 5 anys, per tal de reparar, substituir o millorar els equips venuts. Aquestes intervencions es poden aconseguir a través de la nostra xarxa de franquiciats o posant-se en contacte amb la central per correu electrònic a incidencias-devoluciones@ticnova.es o al telèfon 977 309 141.

Qualitat i certificacions

Per a nosaltres, mantenir un control intern per al compliment de les normatives vigents és essencial per garantir la qualitat dels nostres productes. Per això TICNOVA compta amb la ISO 9001 de Qualitat que regula tot el procés de fabricació i postvenda i compta amb el suport dels principals actors del mercat, com són Microsoft i Intel.

El medi ambient és fonamental per al desenvolupament del negoci sostenible, per això TICNOVA aposta per millorar processos i reduir l'impacte sobre els productes que fabrica i distribueix, obtenint certificacions com l'Energy Star, EPEAT, ECOasimelec i la ISO 14001.

Petjada de carboni

La preocupació pel medi ambient no és una cosa nova per a TICNOVA. Des de fa anys controlem l'emissió de gasos d'efecte hivernacle (GEH) propagats per la nostra fàbrica, així com qualsevol possible agent contaminant de l'entorn.

Treballem dur perquè qualsevol persona de l'organització, així com els sistemes i maquinàries emprats en l'activitat industrial de les nostres instal·lacions redueixi les emissions contaminants. Així doncs, col·laborem amb l'Oficina Espanyola de Canvi Climàtic per registrar les emissions de TICNOVA i reduir-les any rere any.

¡Treballem per un planeta més net que deixar al futur!

CO2 CO2 Informe de sonstenibilidad Informe de sonstenibilitat
img