Ticnova

Ticnova rep l’homologació de l’ACM per proveir equips

Recentment, Ticnova ha sigut acreditada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) com a central de compres homologada d’equips informàtics. Per aquest motiu, volem dedicar un article explicant la importància d’aquesta organització i dels serveis que us oferim a través d’ella.

L’ACM és una entitat municipalista de referència a Catalunya que, des de fa 37 anys, vetlla i defensa els interessos dels ciutadans i les entitats catalanes. Actualment, l’ACM té associats 938 ajuntaments, tots els consells comarcals, les quatre diputacions i altres entitats. El seu objectiu principal és ajudar i facilitar certs serveis locals als ajuntaments i entitats públiques catalanes. Si necessites més informació sobre l’ACM, pots consultar la seva pàgina web.

Ticnova ha passat a formar part d’aquest col·lectiu com a empresa local col·laboradora amb la Central de Compres de l’ACM, i s’ha convertit en un dels proveïdors oficials d’ajuntaments i consells comarcals de Catalunya.

Els productes que tenim al servei d’aquestes entitats són equips i lots informàtics com, per exemple, ordinadors i portàtils, servidors, monitors i projectors. Adquirir aquests productes a través de la pàgina web de l’ACM significa fer-ho amb la màxima seguretat i l’estalvi de procediments i gestions innecessàries.

A més, donada la trajectòria de la nostra empresa i l’experiència en el sector públic i B2B, els nostres equips informàtics estan preparats per al seu ús concret en entitats públiques i privades.

Si al vostre ajuntament necessiteu renovar el vostre equip informàtic, podeu consultar tots els productes i articles que tenim disponibles a la pàgina web de l’ACM a través del següent enllaç: https://bit.ly/3s36uiQ. Podeu adquirir els nostres productes amb opció de compra i renting, segons estigui indicat.

Si busqueu un nou equip per la vostra empresa o entitat, des de Ticnova us podem oferir un estudi de les vostres necessitats i un pressupost a mida. Sempre intentem ajustar els nostres serveis en funció del mercat i de les necessitats dels nostres clients, donant solucions competitives.

Pots trobar tota la informació sobre els nostres serveis i solucions a la nostra pàgina web. També pots demanar assessorament per correu electrònic a info-empresas@ticnova.org o trucant al 977 309 183.