Ticnova

Ticnova col·labora com a patrocinador del Concurs de relats breus de CEAR

Aquest mes, Ticnova ha col·laborat amb la CEAR, la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat, en la seva primera edició del Concurs de relats breus 2021, dirigit als usuaris del servei d’Aprenentatge d’Idiomes de la mateixa entitat.

La missió principal de la CEAR és ajudar i actuar com a suport per als refugiats a Espanya. Alguns dels seus objectius són:

  • La defensa del dret d’asil
  • Donar a conèixer els seus centres d’acollida amb els seus serveis jurídics, psicològics, laborals i socials
  • L’actuació i denúncia davant de la vulneració dels drets dels refugiats

Gràcies a totes aquestes accions, ajuden a difondre la situació de les persones refugiades a la societat i a diverses institucions.

Aquest any han creat una nova iniciativa: el Concurs de relats breus per als usuaris del seu servei d’Aprenentatge d’Idiomes. El seu objectiu principal, tal i com expliquen a la seva pàgina web, és “fomentar la creativitat artística i la motivació per a l’aprenentatge de l’idioma de la societat d’acollida”. La data límit per a participar va ser el 18 d’abril, i hi ha diversos premis per als guanyadors.

Ticnova ha decidit col·laborar amb aquesta iniciativa proporcionant 3 tablets com a premi del concurs, a més de ser un dels patrocinadors de l’esdeveniment. D’aquesta forma, Ticnova aposta de nou pel seu compromís en qüestions socials.

Coneix tots els projectes d’aquesta comissió, així com les notícies d’actualitat sobre aquesta problemàtica, a la pàgina web de la CEAR.