LES NOSTRES MARQUES
TICNOVA EMPRESES

La solució integral en informàtica per al seu negoci

A TICNOVA sabem que empreses i organitzacions de tot tipus i grandària -des de PIMES fins a multinacionals- necessiten un servei d'assessorament i de manteniment de les instal·lacions i sistemes informàtics i tecnològics. Aquest és un procés complicat quan no es disposa del temps o del personal tècnic necessari, així que des de TICNOVA s'ha creat la marca TICNOVA EMPRESES, que engloba BEEP EMPRESES i PCBOX BUSINESS, les opcions per oferir aquests serveis més especialitzats i professionals des de les 3 cadenes de retail del grup.

TICNOVA EMPRESES ofereix tant solucions completes com per parts, sempre adaptant-se a les necessitats de cada empresa.

El servei inclou:

  • Venda a domicili.
  • Lliurament i instal·lació.
  • Assistència tècnica, manteniment i reparació.

Disposem d'un ampli equip humà de professionals àmpliament format i capacitat per assessorar exitosament a les empreses. A més, gràcies als acords de prioritat amb les principals marques del sector, som sempre els primers a tenir les últimes novetats i fruit de la unió de tots els nostres punts de venda també podem negociar amb força amb els proveïdors per oferir preus competitius.

TICNOVA EMPRESES, amb una experiència de 25 anys, és un servei integral que compta amb més de 500 punts de venda en tot Espanya per oferir rapidesa, eficàcia, proximitat i, de ser necessari, per a empreses amb dispersió geogràfica també oferim un sistema de gestió centralitzat. A més, oferim possibilitats de finançament a mesura.

Des de la seu central de TICNOVA també oferim un servei exclusiu per a grans comptes i empreses multinacionals amb dispersió geogràfica que requereixen una alta quantitat d'equips informàtics, perifèrics i consumibles. Comptem amb una llarga experiència i múltiples clients satisfets. Sol·liciti més informació i pressupost a l'apartat de contacte.

 

 

ampliar ampliar ampliar

Web Adequada