LES NOSTRES MARQUES
TICNOVA EDU

Solucions en informàtica i telecomunicacions per a centres educatius

Actualment els alumnes són nadius digitals, nascuts en un entorn digital on smartphones, tablets, videojocs i Internet són el dia a dia. Així doncs, la seva forma d'aprendre, comunicar-se, interactuar i socialitzar ha canviat respecte a generacions anteriors.

La inclusió de les TIC a les aules és, no solament imparable, sinó imprescindible. Un ensenyament basat en les noves tecnologies comporta un aprenentatge més efectiu, motivador, atractiu i interactiu. Connecti amb els seus alumnes, potenciï les seves aptituds i converteixi el seu centre en tot un referent!

Estar a l'última en tecnologia és gairebé impossible però, alhora, una necessitat imprescindible per facilitar i potenciar l'aprenentatge dels alumnes. Per això, a TICNOVA-EDU oferim un servei professional i global amb totes les solucions tecnològiques per a centres educatius, ajudant-lo a facilitar l'adaptació del seu centre gràcies a les nostres solucions. Els equips i les eines col·laboratives són imprescindibles per fer-ho possible.

La divisió específica de TICNOVA-EDU i el seu ampli equip de tècnics i consultors experts s'encarreguen d'assessorar-lo i mantenir-lo informat sobre la tecnologia que més s'adeqüi a les seves les necessitats i a les dels seus alumnes.

Amb més de 400 botigues repartides per tot Espanya -de les ensenyes BEEP i PCBOX-, som el grup més gran especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum. Una unió que ens fa forts i li assegura un servei ràpid i proper amb les màximes garanties, sense renunciar a un sistema de gestió centralitzat.

TICNOVA-EDU, un referent perquè el seu centre estigui sempre a punt!
Ens comprometem a oferir-li tot el que requereixi en funció de les seves necessitats i requeriments tecnològics:

- Assessorament i venda de dispositius informàtics i audiovisuals.
- Servei d'assistència tècnica, manteniment i reparació.
- Finançament a mida.
- Servei de lliurament i instal·lació.

Amb la confiança de més de 100 centres educatius. Col·laborem amb tot tipus de centres educatius: escoles, centres de formació, instituts, universitats...

Sol·licita més informació i la presentació de TICNOVA-EDU

 

 

ampliar ampliar ampliar

Web Adequada