PRESS ROOM
ACTUALITAT

 

La Fábrica del Cartucho supera les quaranta botigues

  • La cadena especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup TICNOVA s’està expandint ràpidament pel territori espanyol. Actualment compta amb 43 punts de venda.
  • Respecte als seus plans estratègics de creixement, La Fábrica del Cartucho estarà present del 20 al 22 d’octubre a la 27a edició del Salón Internacional de la Franquicia a València.

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup Ticnova, ja supera les quaranta botigues a Espanya. Concretament, registra un total de 43 punts de venda des del moment en què inicià el seu camí a finals de l’any 2014, xifra que reafirma el bon ritme de creixement que està aconseguint la marca a la seva etapa inicial.

Recentment, La Fábrica del Cartucho ha inaugurat dos nous punts de venda a Catalunya (a Tortosa i Vilafranca del Penedès) i no trigarà molt a obrir dues botigues més la mateixa comunitat (a Mataró i Martorell), així com a la Comunitat Valenciana (a Villajoyosa i Vinaròs) i a Huelva capital.

A La Fábrica del Cartucho l’usuari trobarà tot allò que necessita per tal d’estalviar a les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i a més, com servei destacat, l’innovador sistema de reomplert de cartutxos al moment, amb el qual el consumidor podrà omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu.

També compten amb més de 3.000 referències pel que fa a cartutxos de tinta i tòners originals, material d’oficina, impressores… I recentment, La Fábrica del Cartucho ha incorporat un nou servei per als seus clients: el taller d’impressores, amb el que es reparen equips d’impressió, independentment de la marca i el model.
En definitiva, un ampli ventall de solucions per cobrir les necessitats d’impressió, ja sigui d’un particular, com d’una PIME o una gran empresa.
 
Participació en el SIF 2016
Dins dels seus plans d’expansió i creixement, La Fábrica del Cartucho estarà present des d’avui dijous 20 fins al dissabte 22 d’octubre a la 27a edició del Salón Internacional de la Franquicia a València. Concretament al Pavelló 2 estand D36, on tot l’equip del grup Ticnova atendrà a tots aquells emprenedors que vulguin conèixer de primera mà els avantatges d’aquesta franquícia.

“La Fábrica del Cartucho és una bona aposta per l’emprenedor: un negoci ben senzill, amb un producte de qualitat i en creixement, amb grans marges i que requereix només una mínima inversió inicial”, manifesta Santi Juan, Director d’Expansió de La Fábrica del Cartucho.

A més, la Central de La Fábrica del Cartucho li ofereix al franquiciat un suport constant i múltiples avantatges únics al sector: formació, inversions en publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el tràfic a la botiga, documentació de tots els productes…

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Web Adequada