LES NOSTRES MARQUES
PC COSTE

El discount informàtic per a tots

Pc Coste és una cadena de botigues exclusivament dedicada a oferir productes d'informàtica a preus molt agressius. L'usuari trobarà a PC Coste productes d'alta qualitat al millor preu de mercat gràcies a la seva cotització diària.

Actualment a Espanya hi ha més de 120 punts de venda de PC Coste. Gràcies al format de la botiga, aquesta és viable en localitats a partir de 10.000 habitants, així pot trobar-se en barris, pobles o al centre de les ciutats. D'aquesta manera s'aconsegueix apropar la informàtica al millor preu a totes les àrees geogràfiques.

A Pc Coste busquem l'estructura de costos més ajustada perquè som conscients que el preu és important per als nostres clients, però sense oblidar-nos de la qualitat dels nostres productes. Per això, només a PC Coste es troba la qualitat al millor preu complementat per un excel·lent tracte i servei: s'ofereix als usuaris la possibilitat de configurar els ordinadors de sobretaula i portàtils a la carta i un servei d'assistència tècnica immediata.

Quins productes es poden trobar en una botiga Pc Coste?

  • Ordinadors de sobretaula, portàtils, tauletes i smartphones.
  • Components: caixes, discs durs, memòria RAM, plaques base, targetes gràfiques, targetes de so...
  • Perifèrics: altaveus, impressores, ratolins, teclats, webcams, monitors...
  • Altres: consumibles, software...

El nostre repte:

Consolidar Pc Coste com el "discount informàtic", la informàtica al millor preu, accessible per a tots els usuaris.

 

 

 

ampliar ampliar ampliar

Web Adequada