LES NOSTRES MARQUES
INNOBO

Els productes de baix cost

Innobo neix per oferir la tecnologia del gran consum a preus accessibles a tots els segments de població, amb les últimes prestacions i fent possible que l'usuari obtingui el que necessita amb una despesa mínima.

Innobo fabrica els productes de BAIX COST per incrementar l'estalvi i la satisfacció dels seus usuaris. Per això fabrica tecnologia d'alt consum a baix preu i alta qualitat sense oblidar la preservació del medi ambient: dissenya embalatges econòmics elaborats amb elements bàsics (generalment cartró reciclable), empra només una tinta en la impressió i, economitza en tot allò que minuts després de l'adquisició del producte ja hem rebutjat.

El nostre compromís amb el medi ambient no acaba aquí, sinó que també col·laborem amb l'empresa ECO ASIMELEC per al reciclatge de tots els productes.

Productes Innobo:

  • Ordinadors de sobretaula, accessoris de portàtils, altaveus, cables i adaptadors, caixes, discs durs, memòries flash, fonts i dispositius d'alimentació, refrigeradors, tintes per a impressora, paper fotogràfic, joysticks, micròfons, auriculars…
  • Nou sistema de recarrega de cartutxos al mateix punt de venda (BEEP i PCBOX) i compatible amb la majoria d'impressores del mercat. El consumidor no tan sols s'estalvia fins a un 50% en preu, sinó que el cartutx emplenat conté un 30% més de tinta.

 

Ordinadors de sobretaula per a tot tipus d'usuaris

A Ticnova volem fer un pas més en la concepció de la informàtica i tractem per això, d'ampliar la nostra capacitat de servei. També volem aportar al mercat informàtic tota la tecnologia d'avantguarda a bon preu, i això ho hem materialitzat amb les nostres pròpies marques d'ordinadors portàtils i de sobretaula, BEEP i Innobo, convertint-nos en el fabricant d'ordinadors número 1 d'Espanya. Moderns equips a preus realment competitius, acoblats amb components de les primeres marques del mercat i superant exhaustius tests de control i qualitat que s'adapten a les normatives actuals.

  • Innobo: Gamma amb un preu econòmic dirigida a usuaris principiants.
  • BEEP Tay: Gamma mitjana d'ordinadors versàtils amb una excel·lent relació qualitat-preu.
  • BEEP Topstar: Gamma alta d'ordinadors de disseny amb altes prestacions per als usuaris més exigents.

A més, les botigues del grup ofereixen el servei BTO (Built To Order) amb el qual els usuaris poden configurar el seu equip a mida, en funció de les seves necessitats.

 

 

 


Web Adequada