QUI SOM?
GRUP TICNOVA

“Units a un món en constant evolució”

Avui dia, sembla impossible viure sense els avanços tecnològics dels últims temps. De fet, cada vegada més, la nostra vida va lligada a la tecnologia.

Una tecnologia en constant evolució i que convergeix. On s'interrelacionen productes de tot tipus (informàtica, imatge, telefonia, so, comunicacions…). Tots ells pensats per millorar la nostra qualitat de vida.

A TICNOVA proporcionem solucions que ajuden a famílies i empreses a gaudir d'un nou entorn tecnològic de forma amigable, incorporant totes les novetats, sense complicacions, per a gaudir així d'un major confort.

Professionals d'informàtica

TICNOVA és el major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d'Espanya i degà del sector.

A través de diverses marques, TICNOVA té una implantació a Espanya de més de 500 punts de venda que es caracteritzen per la seva proximitat, servei, qualitat i per oferir sempre l'última tecnologia a preus competitius. Cadascuna de les marques del grup: BEEP, PCBOX, OUTLET PC i LA FÁBRICA DEL CARTUCHO està destinada a un segment de mercat determinat, tant a nivell de productes com a nivell d'usuaris i coneixement tecnològic.

A més, TICNOVA disposa d'una potent divisió industrial i professional que compta amb una fàbrica d'ordinadors de marca pròpia i un taller de reparació de portàtils.

TICNOVA, amb l'afany de poder oferir les últimes novetats tecnològiques, disposa, a més de les seus a Espanya, d'oficines a Taiwan, Xina i dues marques pròpies de producte: NETWAY i INNOBO.

TICNOVA és experiència, coneixement, professionalitat, competitivitat, adaptació, especialització, personalització, garantia, compromís, qualitat, proximitat, confiança, servei i futur.

La missió de TICNOVA

Facilitar l'accés a la informàtica i l'electrònica de consum a persones i empreses, oferint-los el millor assessorament, un gran servei, la millor qualitat i tot això al millor preu.

El repte de TICNOVA

Seguir sent el líder del canal especialista en tecnologies de la informació i electrònica de consum de petit format i de proximitat.

 


Web Adequada