LES NOSTRES MARQUES
LA FÁBRICA DEL CARTUCHO

Cartutxos de tinta a preu de fàbrica!

LA FÁBRICA DEL CARTUCHO és una nova cadena de botigues centrada en oferir tots els serveis relacionats amb els cartutxos i tòners de tinta. Actualment compta amb més de 10 punts de venda a Espanya on l'usuari pot trobar tot el que necessita per estalviar en les seves impressions: emplenat de cartutxos a l'instant, cartutxos de tinta i tòners originals de les principals marques del sector, cartutxos de marca pròpia a preus òptims, així com impressores multifuncionals i material d'oficina…

Però quin és la principal diferència entre La Fábrica del Cartucho i altres punt de venda de cartutxos? Nosaltres som fabricants! I la nostra fàbrica està a Espanya. Així doncs, coneixem tots els secrets dels cartutxos i la seva tinta. Per això, només en les nostres botigues, sempre trobaràs els preus més competitius per a una impressió de qualitat amb el servei i assessorament que estàs buscant.

El repte de la FÁBRICA DEL CARTUCHO:

Expandir-se per Espanya amb més de 25 punts de venda al 2015 i convertir-se en un referent en botiga d'emplenat a l'instant de cartutxos de tinta.

 

 

 

ampliar ampliar ampliar

Web Adequada