LES NOSTRES MARQUES
BEEP

El fantàstic món digital a l'abast de tots

La cadena BEEP és la franquícia número 1 del sector en nombre de punts de venda, en facturació i en nombre d'ordinadors fabricats.

BEEP basa la seva proposta de negoci en un model de convergència de tecnologies en què s'interrelacionen productes de diverses àrees (informàtica, vídeo, fotografia, àudio, Internet, etc.) per proporcionar solucions tecnològiques que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones. A BEEP es poden trobar les últimes novetats en tecnologia, a més d'una àmplia cartera amb més de 35.000 referències de productes de marca pròpia i de les principals marques del sector.

Les botigues BEEP es caracteritzen per la seva proximitat, per la seva ràpida introducció de novetats tecnològiques i perquè en elles, el client troba atenció personalitzada, implicació i assessorament al millor preu.

Quins productes es poden trobar a les botigues BEEP?
La seva àmplia cartera de productes inclou: ordinadors (sobretaula i portàtils), tauletes, smartphones, impressores, multifuncionals, webcams, teclats, ratolins, discs durs, càmeres de fotos digitals, televisors, MP3’s i MP4’s, telefonia fixa, GPS, software...

El nostre repte:
Consolidar BEEP com la marca de referència en la ment dels consumidors de tecnologia.

 

ampliar ampliar ampliar ampliar

Web Adequada