TICNOVA congrega 300 franquiciats a la seva convenció anual

  • Octubre 2018

En aquesta ocasió s'han reunit els franquiciats de BEEP, PCBOX i La Fábrica del Cartucho durant dos dies a Sevilla.

El showroom va comptar amb la participació de 60 fabricants del sector de la informàtica, electrònica i gaming, que van donar a conèixer els seus productes, serveis i novetats als assistents.

Uns 300 franquiciats pertanyents a les cadenes BEEP, PCBOX i La Fábrica del Cartucho, han assistit aquest passat cap de setmana a la convenció anual del grup TICNOVA. Aquest disposa de la major xarxa de punts de venda de proximitat d'informàtica a Espanya.

Les jornades, que han tingut lloc a Sevilla, més concretament a l'Hotel Barceló Sevilla Renacimiento, han comptat amb una àmplia representació dels punts de venda de la cadena de tot Espanya i també de les principals marques del sector tecnològic, arribant a la xifra total de 450 assistents.

Durant els dos dies s'han dut a terme presentacions, xerrades, activitats lúdiques i d'oci, esportives i un showroom tecnològic. Aquesta trobada anual representa el marc ideal per compartir inquietuds entre l'equip humà que conforma els punts de venda i els de la central, així com conèixer els productes estrella per a la campanya més important a nivell de vendes: la de Nadal.

Aquest any es va optar per un format de convenció basat molt més en la interacció personal, en les experiències reals i en la participació col·lectiva. Així, el dissabte a la tarda va ser el moment on la direcció de TICNOVA va exposar les línies estratègiques que seguirà la companyia durant el proper any. Joan Ballester, director general; Alberto Fernández, director de compres; Santiago Juan, director de màrqueting, i Alfonso Ruiz, director comercial, van ser els encarregats d'impartir unes breus xerrades on es van donar les guies bàsiques en les quals es treballarà per seguir creixent dins el sector tecnològic de proximitat. Posteriorment, i abans del sopar de gala, els assistents van gaudir d'una activitat lúdica sorpresa.

Com ja és tradició, durant el sopar de gala es van lliurar els reconeixements a les millors botigues de cada cadena durant 2017. Així, les de la cadena BEEP van ser: Àvila, Vélez Málaga i Manacor. De PCBOX, es va reconèixer a 10 botigues: Granada, Alacant-Novelda, Tarragona, Errenteria, Arrecife, Santander, Madrid-Ponzano, Madrid-Cartagena, Pontevedra i Palma. Finalment, de La Fàbrica del Cartucho es va lliurar el premi a Vilanova, Sant Celoni i Reus. A més, es va lliurar una placa commemorativa a PCBOX Bilbao, ja que aquest any celebra el 20 aniversari.

Diumenge, a primera hora i per començar amb energia el dia més esperat, els assistents que estaven més en forma van gaudir del running en grup durant 5 km pel Parque del Alamillo. Posteriorment, es va iniciar una de les activitats que, any rere any, genera més expectació entre els assistents a la convenció, el showroom amb els principals fabricants del sector.

Un cop més, es va comptar amb la presència de més de 60 marques tecnològiques del sector: ASUS, ACER, ADATA, ALCATEL, BQ, BROTHER, CANON, COOLBOX, D-LINK, ENERGY SISTEM, EVITTA, HIDITEC, HP, HUAWEI, KASPERSKY, LENOVO, LOGITECH, MICROSOFT, MSI, NETWAY, INNOBO, NORTON, PANDA, SALICRU, SAMSUNG, SIMYO, SPC, TP-LINK, WESTERN DIGITAL, WIKO...

Mitjançant aquesta iniciativa, cada fabricant i proveïdor ha tingut l'oportunitat d'exposar els seus productes i serveis, així com totes les seves novetats a través de presentacions als seus estands i atendre personalment als responsables de les botigues BEEP, PCBOX i LA FÀBRICA DEL CARTUCHO. A la vegada, aquestes han pogut conèixer l'última tendència en productes tecnològics, així com beneficiar-se d'ofertes exclusives.

Com a novetat d'aquest any, les principals marques han realitzat algunes xerrades exclusives de 20 minuts explicant a tots els assistents les principals novetats per a la temporada nadalenca. Amb el hashtag #challengeSevilla2018 els franquiciats han anat explicant als seus clients i seguidors de les xarxes socials les tendències que anaven coneixent per al proper any.