PCBOX Torrelavega celebra un torneig de Fortnite amb 700 participants

  • Febrer 2019

La competició es va realitzar durant la Fira de l'Stock celebrada del 15 al 17 de febrer al Mercat Nacional de Ramaderia de Torrelavega.

A més a més del multitudinari esdeveniment, la tenda va organizar un taller de robòtica i va tenir un punt de venta.

PCBox Torrelavega, una de les més de 200 tendes que la cadena d'informàtica té a Espanya, va participar en l'última edició de la Fira de l'Stock, que es va celebrar entre els dies 15 i 17 de febrer al Mercat de Ramaderia de Torrelavega. Així, durant el cap de setmana, la tenda PCBox va organitzar un torneig del videojoc online Fortnite. La multitudinària competició va tenir uns 700 participants, nens i adolescents d'entre 7 i 16 anys.

"El balanç de la nostra presència en la fira és molt positiu. Ens vam proposar arribar als amants de la tecnologia més joves i ho vam aconseguir amb creus. El torneig de Fortnite va ser tot un èxit", explica David Blanco, responsable de la tenda PCBox Torrelavega.

Aquest va ser possible gràcies a la col·laboració de Ticnova, el grup líder en tendes d'informàtica de proximitat a Espanya, al qual pertany la cadena PCBox. A més a més, també van estar les marques Coca-Cola, xiclets Five, fruits secs Flatty, M&M'S, MSI i Risi. Tots els participants van obtenir un regal.

El dissabte pel matí els responsables de la tenda PCBox també van organitzar un taller de robòtica gratuït amb molt d'èxit.

A més a més del torneig de Fortnite i del taller de robòtica, PCBox Torrelavega va disposar d'un punt de venta en el que es va comercialitzar productes de gaming i accessoris, així com figures Funko.

Una fira de referència

La Fira del Stock de Torrelavega és un clàssic del calendari de fires de Cantabria. En els seus inicis, se centrava sobre tot, en el sector tèxtil. Així, als stocks de moda se'ls hi donava un punt de compra i venta.

David Blanco comenta que "amb temps, aquesta fira s'ha ampliat a molts altres sectors, i s'ha convertit en una cita de referència".

La fira té un lloc al Mercat Nacional de Ramaderia de Torrelavega - Jesús Collado Soto. Es tracta del recinte ferial on es celebra la segona fira de ramaderia més important d'Espanya.