Les botigues d’informàtica BEEP i PCBOX retornen el 15% en més de 1.000 productes

  • Gener 2017

Per cinquè any consecutiu, el grup Ticnova ha posat en marxa aquesta campanya promocional amb un doble objectiu: incentivar les compres i fidelitzar els seus clients.

Per a aquest mes de febrer també ofereixen un Pla Renove de Smartphones BQ amb una bonificació pel lliurament de qualsevol mòbil antic d'aquesta marca.

Sota l'eslògan "15 dies, 15% de descompte a BEEP" i "15 dies bojos a PCBOX"; les botigues d'informàtica BEEP i PCBOX, pertanyents al grup Ticnova, han posat en marxa, per cinquè any consecutiu, aquesta campanya promocional amb la qual tornen el 15% de l'import de més de 1.000 productes. "Després de l'èxit de les quatre últimes edicions, vam decidir fer una altra vegada aquesta iniciativa amb la qual pretenem no tan sols motivar les compres després de la costa de gener sinó també fidelitzar el client que aposta per les nostres botigues de proximitat, premiant la seva confiança", afirma Alfonso Ruiz, director comercial de Ticnova.

Durant 15 dies, concretament del 30 de gener al 13 de febrer, per la compra d'un d'aquests mil productes en promoció, el client rebrà un xec amb el 15% de l'import del producte adquirit, per utilitzar en properes compres. En aquest ampli ventall de productes que conformen la promoció hi ha des de portàtils, tauletes, smartphones, impressores, ordinadors de sobretaula i perifèrics, fins a productes d'electrònica de consum com MP4, polseres d'activitat, etc.

Per a l'ocasió, s'ha realitzat un fullet d'ofertes especial per a cada cadena amb una mostra dels més de 1.000 productes que entren dins de la promoció, cartells, display, així com un web específic per a la campanya:

BEEP: www.beep.es/ofertas-15-días-15-por-ciento-descuento

PCBOX: http://www.pcbox.com/ofertas-15-dias-locos/

Pla Renove d’smartphones BQ

Però per aquest mes de febrer les botigues d'informàtica BEEP i PCBOX oferiran més promocions. Entre elles, cal destacar el Pla Renove d’smartphones BQ. Del 30 de gener al 28 de febrer, tot aquell client que compri un BQ Aquaris U LITE o U PLUS en una botiga BEEP o PCBOX rebrà un abonament directe de 20 € pel lliurament de qualsevol mòbil BQ antic. Més información a:

BEEP: http://www.beep.es/plan_renove_smartphones_bq

PCBOX: http://www.pcbox.com/plan_renove_smartphones_bq

Des del 2015, les botigues BEEP i PCBOX són Servei Tècnic Homologat BQ. Després de l'obtenció d'aquest reconeixement, l'usuari pot acostar-se a qualsevol botiga del grup per reparar els seus dispositius de la marca BQ (tant smarpthones com tauletes) amb les màximes garanties.