La Fábrica del Cartucho s'aproxima a la cinquantena de botigues

  • Desembre 2016

La cadena especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup TICNOVA continua amb la seva expansió per Espanya amb 47 punts de venda.

La Fábrica del Cartucho disposa de l'innovador servei de reomplert de cartutxos a l'instant que permet al consumidor estalviar en les seves impressions.

la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup Ticnova, s'aproxima a la cinquantena de botigues a Espanya. Concretament, registra un total de 47 punts de venda des que va iniciar el seu camí a finals de 2014, xifra que reafirma el bon ritme de creixement que està aconseguint la marca en aquests dos primers anys.

Aquest mes de desembre, La Fábrica del Cartucho ha inaugurat dos punts de venda més a Vinaròs (València) i a Martorell (Catalunya) i en breu obrirà dues noves botigues en aquestes mateixes comunitats; a Torrent i a Mataró.

A La Fábrica del Cartucho l'usuari trobarà tot el que necessita per estalviar en les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i, com a servei destacat, l'innovador sistema de reomplert de cartutxos a l'instant, mitjançant el qual el consumidor podrà omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu.

A més, compten amb més de 3.000 referències en cartutxos de tinta i tònersoriginals, material d'oficina, impressores... I recentment, La Fábrica del Cartuchoha incorporat un nou servei per als seus clients: el taller d'impressores, amb el qual es reparen equips d'impressió, independentment de la marca i model.