La Fábrica del Cartucho obre quatre noves botigues aquest últim trimestre

  • Novembre 2018

Els nous punts de venda s'han obert a Vinaròs (Castelló), Màlaga, Cullera (València) i La Laguna (Santa Cruz de Tenerife).

La cadena especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup TICNOVA continua amb la seva expansió per Espanya, actualment compta amb 54 botigues.

L'objectiu de la cadena és arribar als 90 nous punts de venda durant el 2019.

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup TICNOVA, ha obert quatre noves botigues durant l'últim trimestre d'aquest any. Les obertures han tingut lloc a Vinaròs -Pio XII, cantonada Rotonda Gran Árbol, local 4-; Màlaga

-Martínez de la Rosa, 163-; Cullera -La Bega, 1-, i La Laguna -Leonardo Torriani, 59-.

La Fábrica del Cartucho, creada al 2014, ha consolidat el seu model de negoci pocs anys després que iniciés la seva marxa i ja compta amb 54 punts de venda a tot el territori nacional. Durant aquest any, s'han obert 10 noves botigues.

Santi Juan, responsable de Desenvolupament de Negoci de La Fábrica del Cartucho, afirma que "tenim un pla d'expansió molt ambiciós de la cadena per al 2019 amb l'objectiu d'arribar a les 90 botigues". I afegeix que "és un negoci amb uns bons resultats des del primer moment i una molt bona opció per a l'autoocupació ja que no requereix, ni d'una gran inversió inicial, ni d'uns coneixement tècnics avançats".

L'innovador sistema d'emplenat de cartutxos

A La Fábrica del Cartucho l'usuari pot trobar tot el que necessita per estalviar en les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i de les principals marques del sector i, com a servei destacat, un innovador sistema d'emplenat de cartutxos a l'instant, mitjançant el qual el consumidor podrà omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu.

A més, compten amb més de 3.000 referències en cartutxos de tinta i tòners originals, material d'oficina, impressores... La Fábrica del Cartucho també ofereix el "taller d'impressores", on es reparen els equips d'impressió, independentment de la marca i model. A les botigues també hi ha un ampli catàleg de productes de papereria, material d'oficina i, a més, són punt de servei de DHL.

Un negoci senzill, rendible i en creixement

La Fábrica del Cartucho és una bona aposta per a l'emprenedor: un negoci senzill, amb un producte de qualitat i en auge, amb alts marges i que tan sols requereix una mínima inversió inicial.

A més, la Central de La Fábrica del Cartucho li ofereix al franquiciat un suport constant, a més de múltiples avantatges úniques en aquest sector: formació, inversions en publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el trànsit a la botiga, documentació de tots els productes...

La Fábrica del Cartucho pertany a TICNOVA, el major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d'Espanya i un dels més grans d'Europa, propietari de les cadenes de botigues BEEP, PCBOX i OUTLET PC. www.lafabricadelcartucho.com