BEEP obre quatre noves botigues aquest estiu

  • Agost 2018

La cadena de franquícies d'informàtica continua amb la consolidació de la seva xarxa de punts de venda de proximitat i suma un total de 250 botigues repartides per tota la geografia espanyola.

L'ensenya del grup Ticnova, amb més de 30 anys d'experiència, preveu obrir 10 punts de venda més fins a finals d'any.

BEEP, la cadena de franquícies d'informàtica del grup Ticnova, ha obert quatre noves botigues aquest estiu, sumant un total de 250 botigues repartides per tota la geografia espanyola. Unes xifres que reafirmen la consolidació de la marca BEEP, com les botigues d'informàtica de proximitat amb més de 30 anys d'experiència en el sector, on l'usuari trobarà tot el que necessita en informàtica i noves tecnologies, així com assessorament personalitzat i servei tècnic.

Concretament, les noves obertures de BEEP s'han produït a Torrejoncillo (Càceres), Valladolid, Morón de la Frontera (Sevilla) i Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona). A més, les perspectives segueixen sent bones: BEEP preveu obrir 10 noves botigues fins a finals d'any.

Múltiples avantatges per als franquiciats

Des del Departament d'Expansió del grup Ticnova es fa un esforç continu per facilitar l'obertura d'una botiga als emprenedors interessats: munten íntegrament el punt de venda al nou franquiciat amb una renovada i atractiva imatge corporativa, així com li ofereixen múltiples serveis i promocions comercials per impulsar el seu negoci.

Així, el nou franquiciat de BEEP compta amb l’ajuda de la Central que li ofereix un suport constant, a més de múltiples avantatges únics en aquest sector: formació, inversions en màrqueting i publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el trànsit a la botiga, suport del departament d'empresa i educació, material de marca pròpia i en dipòsit...

Sobre BEEP

BEEP és la cadena de franquícies d'informàtica especialitzada en la venda de tecnologia domèstica i oci digital més gran d'Espanya amb 250 punts de venda. Des de 1985, BEEP ha liderat el mercat de la informàtica de consum, tant en volums de facturació i nombre de botigues, com en nombre de PC instal·lats i, sobretot, en clients que confien en la marca BEEP.

BEEP pertany al grup Ticnova, companyia que compta amb la major xarxa de punts de venda de proximitat d'informàtica a Espanya, que actualment disposa de més de 400 repartits entre les seves marques BEEP, PCBOX y LA FÁBRICA DEL CARTUCHO. www.beep.es