BEEP i PCBOX promocionen el gaming

  • Novembre 2018

Ticnova ha patrocinat Mr. Game, la primera fira de videojocs de la província de Tarragona.

A més, aquests últims mesos les botigues BEEP i PCBOX han participat en fires i esdeveniments gaming a Torrelavega, Vélez-Màlaga i Amorebieta-Etxano.

Les botigues BEEP i PCBOX, pertanyents a Ticnova -el grup amb la xarxa més gran de punts de venda de proximitat d'informàtica a Espanya-, estan promocionant el gaming; participant i col·laborant amb l'organització de diverses fires i esdeveniments d'aquest sector a tot Espanya. Així, el cap de setmana passat a Reus, Ticnova va patrocinar MR. GAME la primera fira de videojocs de la província. Aquest nou esdeveniment ha combinat videojocs i diferents activitats d'oci, com xerrades, tornejos i concursos.

Santi Juan, director de màrqueting de Ticnova explica que "estem apostant fortament pel gaming a les nostres botigues. Prova d'això és l'àmplia línia de productes pertanyents a aquest segment que oferim i els acords que tenim amb fabricants especialitzats". A més, afegeix que "en alguns punts de venda hem instal·lat un equip complet per testejar els jocs més potents. Així, l'usuari pot provar l'ordinador i els perifèrics abans de comprar-los, aconseguint una experiència única".

En referència als esdeveniments gaming que es realitzen per tot Espanya, Juan assegura que "el gaming està en alça, cada vegada té més adeptes i volem estar a prop d'ells en aquests esdeveniments. Així els podem conèixer millor per oferir-los en les nostres botigues allò que necessiten per poder practicar el seu hobby en les millors condicions".

En relació a MR. GAME, la fira gaming de Reus patrocinada per Ticnova, va estar dividida en diferents zones: videojocs, simuladors, realitat virtual, PC Gaming, dance, arcade, Virtual Sports i espai infantil. El programa també va incloure tallers per iniciar-se en la programació de videojocs i xerrades per promoure les opcions laborals de futur en aquest sector. I, per descomptat, tornejos dels videojocs més actuals com: Fortnite, FIFA19, Fighter V, Bola de Drac Z Fighter, Just Dance 19 i COD Black Ops III.

Fires i esdeveniments a tot Espanya

A més de MR. GAME, les botigues BEEP i PCBOX també han col·laborat amb esdeveniments gaming a Vélez-Màlaga, Torrelavega, Amorebieta-Etxano

Així, BEEP Vélez-Màlaga va organitzar la Frigiliana Gaming Experience al pavelló de la població. Durant dos dies es va fer un torneig de Fortnite amb equips PC BEEP Gaming, a més hi havia 30 PlayStation. Més de 500 persones van assistir a l'esdeveniment que va comptar amb premis i una botiga amb material gaming.

A Torrelavega, PCBOX va estar present a la segona edició d'Imavega que va comptar amb uns 5.000 visitants i activitats per a tots els gustos, com: còmics, ludoteca infantil, manualitats, zona Star Wars, zona consoles i e-sports, cosplays, karaokes...

A Amorebieta-Etxano, PCBOX Barkaldo, va col·laborar amb el festival Mangamore, on va muntar una arena amb 22 equips per a tornejos d'Overwatch, League of Legends, Hearthstone i Fortnite.